ARCADI OLIVERES A ECOSALUT





Arcadi Oliveres assistirà a Ecosalut
i oferirà una conferència,
Divendres 16, a les 21,30
Lloc: Cafè La Cantonada(C/Fortuny 23, tarragona)

Es prega una aportació econòmica conscient per a la Fundació Justícia i Pau;Així, Arcadi Oliveres pot seguir fent la seva gran tasca de concienciador social, econòmic i polític


Arcadi Oliveres i Boadella (Barcelona, ​​1945) és un economista i reconegut activista de Justícia i Pau, una organització per la promoció i defensa dels drets humans.
En tots aquests anys, Arcadi Oliveres ha dedicat les seves energies a múltiples qüestions en defensa dels drets humans, la pau i la justícia social. S'ha destacat especialment en la denúncia del deute extern dels països més pobres, en la divulgació de les xifres de la fam, en la denúncia del subdesenvolupament, de la desigualtat, de les injustes relacions econòmiques Nord-Sud, de la guerra, del militarisme, de la recerca militar i de la despesa militar, en l'exigència d'incrementar l'ajut al desenvolupament, en favor del desarmament, del reconeixement de l'objecció de consciència al servei militar i a la despesa militar, en favor d'incrementar l'ajuda al desenvolupament, la promoció del consum responsable, la banca ètica i les formes d'economia solidària, etc.
En els últims anys, el seu activisme s'ha incrementat de forma exponencial. A més d'impulsar el treball de les organitzacions que presideix, molt particularment Justícia i Pau, el seu ritme de conferències per tot Catalunya, i també fora, s'ha multiplicat
L'any 2011 va desplegar una extraordinària activitat amb motiu de les mobilitzacions dels anomenats "indignats", impartint desenes de conferències en les diferents places públiques i altres llocs on es van fer "acampades" ciutadanes i oferint innombrables entrevistes en mitjans de comunicació amb relació a aquest important moviment ciutadà.
Tota aquesta activitat la fa compaginant-la amb la docència, que integra en la seva tasca militant, com a professor del Departament d'Economia Aplicada de la UAB i professor de diversos doctorats, màsters o cursos de postgrau de diferents universitats.