TALLER DE REFLEXOLOGIA INFANTIL

TALLER DE SISTEMA DIGESTIU

Vols dir adéu als plors interminables del teu fill amb els còlics? Amb una seqüència de reflexologia fàcil d'aprendre i aplicat amb esquemes  molt pràctics que et guiaran fàcilment a realitzar el massatge ajudaràs moltíssim al teu fill.
A part dels còlics ajudarem als nostres fills en problemes o patologies com: diarrees, vòmits, restrenyiments, falta d'apetit, indigestions, males digestions, etc.
Aprèn reflexologia de manera pràctica amb un manual per localitzar els reflexos fàcilment i seguir el recorregut de com estimular-los.
També aprendrem dos de les  premisses perquè el sistema digestiu funcioni correctament que són:
* L'estat d'ànim. Com be sabem l'intestí està considerat el "segon cervell". Està compost per 100 milions de neurones. El funcionament d'aquesta xarxa neuronal fa que qualsevol emoció que visquem ens alteri les digestions i el funcionament de l'aparell digestiu. Per aixó ens afecten totes les emocions viscudes.
* L'alimentació. L'eliminació d'alguns aliments que solem menjar diàriament evitarien un gran nombre de problemes digestius i de malalties derivades d'ells, com a gasos, restrenyiments, diarrees, diarree emocional, sensibilitats als aliments, infeccions del tracte digestiu, intoxicacions per medicaments, celiaquia...
Potencia la relació amb el teu bebè a travès del tacte al mateix temps que aprens una tècnica nova per relacionar-te amb la teva beu.
Places limitades.
Taller avalat per l'Associació Espanyola de Reflexologia Infantil.
Informació i reserves: 616.71.98.01
E-mail: nuriah2011@yahoo.es
Lloc: Sant Fruitos de Bages

El teu fill/a t'ho agrairà!!!