TALLER DE MANDALAS. DIÁLOGOS MÁGICOSDIÁLOGOS MÁGICOS

Un mandala és un cercle que ens ajuda a treure els nostres sers creadors, té el do de despertar l'harmonia, el ritme i de retrobar-nos a nosaltres mateixos des del més profund del nostre ésser.
El desenvolupament d'un mandala col·lectiu té el propòsit d'unificar comunitàriament la pau, la fraternitat, l'amor, la llibertat i el respecte.

Taller de mandalas col·lectius. 

Els mandalas treballats en comunitat tanquen i transmeten el subconscient col·lectiu,(C.G.Jung) és un circulo d'expressió on es reuneixen els nostres mes profunds sentiments, els millors desitjos i els nostres somnis, ens ensenyen a compartir, i unir-nos amb un sol pensament que contingui, pau, harmonia, i ben estar, i així fluir com un sol ésser.
Deixem que nostre ser creatiu sorgeixi i expressem amb llibertat un missatge d'esperança i alegria a través d'un mandala.

Taller per a nens. Diumenge 12 de Juny 11h. a la Plaça de la Mel. De 6 a 14 anys

Construirem un mandala gegant amb sorres de color, una experiència inoblidable,

Taller adults. Diumenge 12 de Juny 16h. a la Plaça de la Mel. De 15 a 99 anys.

Aprendrem el bàsic per construir un mandala, i compartirem la creativitat i pensaments
col·lectius.

DIALOGOS MAGICOS

Taller de mandalas colectivos.

Los mandalas trabajados en comunidad encierran y transmiten el subconsciente colectivo,(C.G. Jung) es un circulo de expresión donde se reúnen nuestros más profundos sentimientos, los mejores deseos y nuestros sueños, nos enseñan a compartir, y unirnos con un solo pensamiento que contenga, paz, armonía, y bien estar, y así fluir como un solo ser.
Dejemos que nuestro ser creativo surja y expresemos con libertad un mensaje de esperanza y alegría a través de un mandala.

Taller para niños.

Construiremos un mandala gigante con arenas de color, una experiencia inolvidable,

Taller adultos.

Aprenderemos lo básico para construir un mandala, y compartiremos la creatividad y
pensamientos colectivos.